Terwijl u zich voorbereidt op het nieuwe vaarseizoen, zijn hier enkele belangrijke uitrustingsstukken die u mee moet nemen om u op alles voor te bereiden. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden voordat je het water op gaat en een paar tips die je kunt volgen om plezier te hebben op het water.

De eerste tip is om het item waterdicht te maken. Het lijkt misschien een goed idee, aangezien je toch de zee op gaat, maar veel mensen denken dat ze veilig zijn voor het water omdat ze alles in een tas stoppen of eronder opbergen. Dit is niet altijd het geval. Doe daarom alles wat je niet nat wilt laten worden in een hersluitbare zak en neem een doos met extra bootsloten zakken mee op de boot. Label de zak voor hergebruik. Er kan er bijvoorbeeld een zijn voor portemonnees, een voor sieraden, een voor tijdschriften en boeken. Als je naar een restaurant gaat en je moet omkleden, stop ze dan ook in een waterdichte tas.

Pak een kleine vuilniszak en maak deze vast aan de boot. Makkelijk te vullen met snackzakjes, blikjes en bekers. Zo blijft uw boot schoon en voorkomt u dat u per ongeluk spullen in het water laat vallen. Aan het eind van de dag op het water staan er meestal vuilnisbakken bij de kades en hellingen waar je je afval kunt dumpen.

Drankjes en snacks zijn essentieel voor het aan boord gaan van de boot. Zelfs als u geen waterdrinker bent, bewaar dan een bak of koud water in uw boot en drink ongeveer 6 ons per uur om uitdroging te voorkomen. Geen enkele andere drank zal je meer gehydrateerd houden met water. Snacks zijn belangrijk om door te gaan naar uw volgende maaltijd. Vooral als je besluit om nog een uurtje of twee op de boot te genieten voordat je aan boord gaat.

Neem een spel mee, zoals een kaart- of bordspel. Als je ergens onder de boot kunt gaan, wil je misschien even uit de zon of regen. Bewaar daar ook je leesmateriaal.

Het is een goed idee om een portofoon of een soort nooduitrusting aan boord te hebben, zodat u indien nodig hulp kunt inroepen. Zelfs als u een mobiele telefoon heeft, werkt deze mogelijk niet als u zich in een afgelegen gebied bevindt. Bewaar een waterdichte kaart, zaklamp, zintuigen, extra touw, kleine gereedschapskist en EHBO-doos in het gebied aan boord. Hopelijk hoef je geen van deze dingen te gebruiken, maar zorg dat je ze bij je hebt voor het geval je ze nodig hebt.

Dit zijn slechts enkele suggesties voor wat u mee moet nemen op een boottocht. Als ik de zee op ga en aan iets nuttigs denk, schrijf ik het zodra ik thuiskom op en leg het op de boot zodat ik me kan voorbereiden op mijn volgende reis. De beste manier om uw tijd op het water door te brengen, is door veilig te zijn en op alles voorbereid te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *