Περισσότερο από πιθανό, ποτέ δεν φανταζόμουν τις μεγάλες αναλογίες στις οποίες θα αναπτυσσόταν η μικροσκοπική επιχείρηση μερικής απασχόλησης Herbalife Formula 1. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν πίστευε ποτέ ότι τα σκευάσματα απώλειας βάρους που πουλούσε θα κατάφερναν να φτάσουν στις αγορές σε όλο τον κόσμο και να γίνουν άμεσα διαθέσιμα σε μισή ντουζίνα ηπείρους σε δεκάδες εξειδικευμένες διεθνείς αγορές. Αρχικά, έχει εξελιχθεί σε αυτό που έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα στον κόσμο. Μόνο το τελευταίο έτος, ο όμιλος ανέφερε ένα μνημειώδες ορόσημο πωλήσεων με ακαθάριστα επιχειρηματικά έσοδα που ανήλθαν συνολικά σε 4,3 δισεκατομμύρια. Η ακόλουθη ανασκόπηση της Herbalife εμβαθύνει σε όλες τις λεπτές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εξαιρετική εταιρεία και τις χαρακτηριστικές προσφορές προϊόντων και τη δομή αποζημίωσης.

Τι πραγματεύεται η Herbalife;

Η Herbalife βασίστηκε στο βασικό επιχειρηματικό μοντέλο των πωλήσεων και παραγωγής προϊόντων απώλειας βάρους. Οι φόρμουλες του αποτελούνταν κυρίως από σέικ με βάση πρωτεΐνη. Αν και αυτό το αντικείμενο μπορεί να ακούγεται σαν ένα κοσμικό αντίγραφο για τους σύγχρονους που κάνουν δίαιτα, τα shakes ήταν τότε καινοτομίες στα προγράμματα απώλειας βάρους. Σε λίγο, πολλοί καταναλωτές ερωτεύτηκαν αυτή την εφεύρεση. Καθώς αναπτύχθηκαν μέθοδοι για διευρυμένη εμπορική ανάπτυξη και επινοήθηκαν παραγωγικές ευκαιρίες για την απόκτηση εκπληκτικών κερδών, το μοντέλο διανομής μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων προσαρμόστηκε. Από εκεί και πέρα, ο πολλαπλασιασμός ήταν απολύτως εκπληκτικός! Προς το παρόν, διατίθεται μια τεράστια γκάμα προϊόντων της Herbalife που εστιάζουν την προσοχή των ατόμων που κάνουν δίαιτα στην προσωπική φροντίδα, σε θέματα διατροφής, σε θέματα γενικής υγείας, στη φυσική κατάσταση και στη βελτίωση της ενέργειας και στον έλεγχο του βάρους. Το αρχικό του σέικ πρωτεΐνης διατροφής ονομάστηκε κατάλληλα “Formula No. 1”. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση σήμερα ως το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους της εταιρείας, μαζί με πολλές άλλες απολαυστικές διατροφικές παραλλαγές όπως μπάρες πρωτεΐνης, χάπια διατροφής με πολυβιταμίνες, κάψουλες και ταμπλέτες, διάφορες κρέμες, βάσεις για σούπες, σαμπουάν και πολλά άλλα περισσότερο.

Η Herbalife έχει χρησιμοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τη μορφή όλων των πιο πρόσφατων τεχνολογικών καινοτομιών και μερικών από τα πιο λαμπρά επιστημονικά μυαλά του κόσμου για να εκτοξεύσει την κολοσσιαία δημοτικότητα και την παραγωγική ζήτηση για τα προϊόντα της. Καθώς τα πράγματα γίνονται όλο και μεγαλύτερα και καλύτερα, πολλοί καταναλωτές έχουν σκεφτεί τη Herbalife για τις εξαιρετικές δυνατότητες παραγωγής εισοδήματος.

Σχέδιο αποζημίωσης της Herbalife:

Κάθε μεμονωμένος διανομέας προϊόντων έχει την ευκαιρία να αναπτύξει πολλαπλές ροές εισοδήματος από διαφορετικές πηγές. Αυτά περιλαμβάνουν κέρδη χονδρικής και λιανικής πώλησης, έσοδα από προμήθειες, δικαιώματα εκμετάλλευσης, μπόνους και διάφορες εκπτώσεις. Η Herbalife διαθέτει μία από τις πιο ευέλικτες μορφές πληρωμής που υπάρχουν σήμερα σε ολόκληρη την αγορά του σήμερα. Υπάρχει επίσης μια τεράστια δυνατότητα για ένα σταθερό επίπεδο επικερδών επιχειρηματικών κερδών. Το καινοτόμο πολυεπίπεδο μοντέλο μάρκετινγκ της Herbalife δεν έχει «γάμους» χορηγών-χορηγών. Κάθε εκπρόσωπος παραμένει εντελώς ελεύθερος να καλλιεργήσει το δικό του προσωπικό πωλήσεων για να φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *