Wat is auto-gps? Een stijlvolle, gestroomlijnde en slanke autonavigator die in je zak of tas past. Een geweldig autonavigatie kopen systeem is betaalbaar en zeer draagbaar. Wat echt geweldig is, is dat je het op elke auto, vrachtwagen, SUV en zelfs je camper kunt gebruiken.

Waarom zou ik een auto-gps-navigatiesysteem kopen?

Tot nu toe hebben we allemaal te maken gehad met omslachtige kaarten. Je struikelt over ze en tuurt dan om erachter te komen waar je precies bent. Knijp dan nog een beetje dicht en blijf de kaart ronddraaien om erachter te komen waar je heen gaat. En die kaart kun je natuurlijk niet nog een keer vouwen!

Bovendien is het niet veilig om te proberen een routebeschrijving op de kaart naar uw bestemming te krijgen terwijl u daadwerkelijk over de weg rijdt. Wie vindt het leuk om in het donker een plekje te vinden om te stoppen om een kaart te lezen?

Met GPS behoren kaarten tot het verleden.

Chauffeurs op de achterbank zijn niet gedekt

Niemand hoeft achterbankbestuurder te zijn en zich druk te maken over stoppen en de weg vragen.

Selecteer gewoon een van de kruispunten of favorieten. Als er een kruispunt wordt weergegeven, tikt u op Ga en de GPS leidt u naar uw bestemming.

De GPS heeft een heel eenvoudig touchscreen en het eerste dat je hoort als je hem aanzet, is “Waar?” Sommige opties zijn kaartweergave of u kunt een adres typen. Of misschien hebt u nuttige punten (POI’s) opgeslagen die u hebt ontdekt en opgeslagen voor toekomstig gebruik.

we hebben een nieuw kind in de stad

Dit coole nieuwe ‘grote kinderspeelgoed’ is voorgeladen met kaarten en werkt direct uit de doos. Je vraagt je misschien af hoe dit boordevol informatie geen maandelijks abonnement kan zijn. Maar die is er niet!

Het vinden van het adres van uw huis of bedrijf is heel eenvoudig. U kunt ook uw favoriete restaurants en recreatie vinden. Er zijn ook winkel- en luchthavenvermeldingen. Vergeet ook de attracties niet! Banken, geldautomaten, benzinestations en je favoriete hotels kun je overal in het land gebruiken.

Druk op Start voor begeleiding met spraakopdrachten. En hoewel het geen goed idee is om het tijdens het rijden te lezen, krijg je ook duidelijke aanwijzingen aan de bovenkant van het scherm. Er is geen “ik denk” of “misschien aan de linkerkant”. In plaats daarvan krijg je duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen.

Kun je “op maat” zeggen?

Pas het navigatiehulpmiddel aan om het uniek te maken. U kunt bijvoorbeeld uw eigen afbeelding toevoegen zodat de afbeelding op het startscherm verschijnt wanneer u de navigatiehulp inschakelt. U zult dol zijn op de aangepaste voertuigpictogrammen die u als favorieten kunt instellen.

Hoe dan ook, je navigatieprobleem in het verleden is eigenlijk verleden heden. Probeer GPS tijdens het rijden en het zal zeggen “Geen kaarten meer!” En u wilt uw auto-gps-navigatiesysteem altijd bij u hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *