Het starten van een nieuw bedrijf kan een samensmelting zijn van veel verschillende emoties tegelijk – waarvan er vele behoorlijk tegenstrijdig zijn. Alles van opwinding tot angst, vreugde tot angst. Zal je succesvol zijn? Kunt u het zich veroorloven om uw bedrijf van de grond te krijgen? Kom jij die moeilijke eerste jaren door? Veel bedrijven beginnen pas winst te maken als ze hun eerste 3 jaar hebben doorstaan, en soms duurt het zelfs langer.

Het kiezen van een branche kan de allereerste hindernis zijn, en als u dat verkeerd doet, is het waarschijnlijk gedoemd te mislukken. Je moet iets kiezen waar je in gelooft. Iets waar je de relevante vaardigheden voor hebt en iets waarvan je denkt dat je er goed in bent (en hopelijk denken anderen ook dat je er goed in zult zijn!). Er zijn tal van verschillende industrieën waar je in kunt gaan, en er zijn zelfs verschillende manieren om het te doen. Je kunt naar coffeeshop kijken die te koop zijn als een individu die je eigen nieuwe bedrijf wil starten, of je kunt bestaande franchiseketens onderzoeken en je in plaats daarvan bij een bedrijf aansluiten.

Dus waarom zou je naar coffeeshops kijken die te koop zijn boven andere industrieën?

Er is genoeg vraag

Koffie is momenteel een van de snelst groeiende industrieën, wat betekent dat coffeeshops die te koop zijn snel worden opgepikt. Het komt zelden voor dat je je in een volledig verlaten café bevindt – hoe groot of klein ook – maar er zijn genoeg andere zaken in de hoofdstraat die gewoon niet zo populair zijn. Coffeeshops die te koop staan, zijn een veel verstandigere investering dan zich te vestigen in een industrie die niet beproefd en getest is.

Je weet wat een goede coffeeshop maakt

We zijn allemaal in goede coffeeshops geweest – en we hebben ook allemaal slechte bezocht. Noteer wat u denkt dat er mis is met degenen die niet werken. Is het de locatie? Is het het personeel? Is de kwaliteit van de koffie slecht of zijn de prijzen te hoog? Zorg ervoor dat je niet dezelfde fouten maakt.

Kies een plek die handig is, of meld u aan voor een mobiele koffiefranchise zodat u drankjes naar uw klanten kunt brengen

Eenvoudige businessplannen

Veel nieuwe industrieën zullen een complexe structuur en een gedetailleerd businessplan vereisen. U moet naar de hiërarchie kijken, wanneer u het zich kunt veroorloven om personeel aan te nemen en te groeien. Met een zorgvuldige planning kan een coffeeshop echter gemakkelijk worden gerund door een heel klein team en kunnen de salarissen vrijwel onmiddellijk worden uitbetaald. Uw product verkoopt zichzelf en u heeft een veel kleiner advertentiebudget nodig dan andere bedrijfstakken zouden moeten overwegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *